VRAGEN

1. Hoe kan ik een artikel bestellen? Bestellen doet u via het contactformulier waarbij u het referentienummer en de prijs vermeldt.

2. Hoe krijg ik het artikel in huis? U kunt het artikel zelf bij ons in Amsterdam afhalen of wij kunnen het u, voor eigen risico, opsturen per Post NL. Uiteraard wordt het artikel bij opsturen zorgvuldig verpakt. Sommige artikelen zijn niet te versturen vanwege de omvang of het gewicht. Dan is telefonisch overleg nodig.

3. De verzendkosten? De verzendkosten voor Nederlandse pakketten via Post NL bedragen € 6,95 tot 10 kg. Voor verzendingen naar het buitenland gelden aparte tarieven.

4. Is mijn bestelling verzonden? De verzending vindt zo snel als mogelijk plaats na ontvangst van uw betaling. Zodra het artikel is verstuurd ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

5. Kan ik een artikel ruilen of retourneren? Artikelen kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Hierover dient u wel eerst contact met ons op te nemen via e-mail. In de e-mail vermeldt u het item dat u wilt ruilen of retourneren. De kosten van het retour zenden zijn voor uw rekening. Ook blijft u verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Beau & Co. Indien u artikelen binnen de gestelde termijn retourneert, krijgt u het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 7 dagen terug gestort op uw rekening.

Als u nog andere vragen hebt neem dan contact met ons op via www.beauenco.nl of 0619566623.